Start

Overhoorprogramma

KLIK HIER OM NAAR EEN HANDIG OVERHOORPROGRAMMA TE GAAN WAARBIJ JE NIETS HOEFT TE DOWNLOADEN!

Inleiding

Het gratis programma "Efkasoft Overhoor voor Windows" is een zeer handig programma waarmee je jezelf kunt overhoren, met bijvoorbeeld talen (ook Grieks), maar ook met aardrijkskunde (denk aan hoofdsteden) en natuurkunde/scheikunde (formules).
Je voert zelf alle oefeningen in. Vervolgens heb je drie mogelijkheden (Training, Meerkeuze en Invullen).
Uit veel ervaringen blijkt dat leerlingen die het overhoorprogramma regelmatig gebruiken, over het algemeen hogere cijfers halen.

Naast het zelf invoeren van oefeningen kun je ook al ingevoerde bestanden downloaden. Dat kan op deze pagina (zip-bestanden). Je kunt ze vervolgens openen in het overhoorprogramma. Kijk dus even of de oefening die jij wilt, ook in de lijst staat.

Als je zelf een bestand gemaakt hebt, dan kun je dit opsturen naar mij. Dan zorg ik ervoor dat jouw bestand, indien geschikt bevonden, ook op deze site komt.

Ik wil je erop wijzen dat als je bestanden downloadt van deze site, je ze van tevoren goed controleert op fouten en zaken die ontbreken.

Ik wens je veel succes met het gebruik van het overhoorprogramma! Als je nog vragen hebt, mag je natuurlijk altijd e-mailen.

Hier alvast enkele lijsten voor het vak Engels:

lijst a; lijst b; lijst c; lijst d; lijst e

(lijst b & d: onregelmatige ww.)

Download het programma hier